Programma Secretaresse by the Sea

  • image

Secretaresse by the Sea

Secretaressedag donderdag 11 april

Locatie: Kon-Tiki Beach, Vlissingen

Het moment dat leidinggevenden hun assistentes in het zonnetje zetten. Wij zorgen niet alleen voor een leuke, ontspannende dag, maar zorgen dat uw medewerkster met nieuwe kennis en kennissen terugkeert. Wij hebben een bijzonder programma samengesteld op een heerlijke locatie waarin de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerk(st)er centraal staat.

Programma:

13.00 – 13.30 Ontvangst

13.30 – 15.00 Workshop Visueel Communiceren deel 1

15.00 – 16.00 Pauze met inspiratieverhaal door Franca de Winter

16.00 – 17.00 Workshop Visueel Communiceren deel 2

17.00 – 18.00 Netwerkborrel

Workshop Visueel Communiceren – door Bianca Noomen-Holsteijn

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Internet, social media en apps hebben veel moois gebracht. Maar er is ook een keerzijde, keuzestress en prikkels. De spanningsboog van de mens krimpt.

Hoe fijn is het dan om communicatie visueel en dus efficiënter te maken? Beelden ondersteunen het verhaal wat je wil vertellen en soms hebben beelden geen woorden nodig. Tijdens deze workshop Visueel Communiceren nemen we u graag mee in deze trend.

In twee uur tijd nemen we u mee om zelf met beelden te communiceren. We starten met een aantal basisbeginselen, zoals symbolen en uitdrukkingen. Iedereen kan tekenen! Daarna doen we een paar oefeningen om de kneepjes onder de knie te krijgen en in het laatste uur gaat u aan de slag met het visualiseren van een eigen verhaal, plan, proces of verslag. Hier kan iedereen uiteraard vooraf alvast over nadenken. We inspireren u in een korte tijd het beste uit uzelf te halen met deze interactieve werkmethode. Het is praktisch, resultaatgericht én inspirerend!


Inspiratieverhaal – door Franca de Winter

Door innovatief te denken en een brug te slaan tussen klanten en

leveranciers heeft Franca de Winter al meerdere succesvolle initiatieven
ontwikkeld zoals Kistje.nu, Fruitje en Leuk Zeeuws.

Met Kistje.nu levert Franca cadeaukistjes voor diverse gelegenheden en met Fruitje
bezorgt ze veel bedrijven een gezond tussendoortje. Leuk Zeeuws verkoopt Zeeuwse lifestyle-artikelen zowel aan particulieren (via de webshop) als bedrijven. Er zijn 50 verkooppunten die de artikelen van Leuk Zeeuws verkopen.

Er wordt samengewerkt met diverse sociale werkplaatsen en scholen die de producten met veel plezier maken. Franca neemt ons mee in haar ondernemersverhaal.