Programma Secretaresse by the Sea

  • image

Secretaresse by the Sea

Workshop dinsdag 4 juni


Er is momenteel veel discussie over de toekomst van ondersteunende functies. Maar wat is jouw positie op dit moment binnen de organisatie, heb je het idee dat je voldoende waarde toe kunt voegen? Wie houdt jou een spiegel voor en met wie kun jij sparren over jouw werk(situaties)?

Als secretaresse of(management)assistent(e) ben je de duizendpoot van de organisatie. Je bent het visitekaartje en je kent het bedrijf door en door. Jij bent een belangrijke ambassadeur! Hoe fijn zou het zijn om eens van gedachten te wisselen met secretaresses en (management)assistentes van andere organisaties? Aan de hand van de werkmethode Level Up! gaan we met elkaar sparren en ervaringen uitwisselen over ‘dilemma’s’, werksituaties, ontwikkelingen en actualiteiten. Level Up! is een interactieve werkmethode in spelvorm.

In deze workshop komen verschillende facetten aan bod uit Level Up!. Deze workshop geeft je nieuwe inspiratie, kennis en kennissen. Je krijgt de mogelijkheid om te sparren met collega’s uit het vak en daardoor ga je met praktische handvatten terug naar kantoor.

Details

Dinsdag 4 juni

13:00 – 17:00 uur

Locatie: Janse & Janse, Zusterstraat 9 Goes.

Let op: beperkt aantal plaatsen!

De investering bedraagt €150,00 excl. 21% btw per persoon. Deze investering is inclusief workshop, begeleiding en versnaperingen.


U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op onze website www.secretaressebythesea.nl/inschrijven of telefonisch via 0113-715410.