Programma Secretaresse by the Sea

  • image

Secretaresse by the Sea

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Onze trainingen en teamdagen zijn “Corona proof”. De ruimtes die wij gebruiken zijn ruim opgezet, dus zitplaatsen zijn minimaal 1,5 meter uit elkaar. We zullen geen hand geven bij binnenkomst maar u mondeling welkom heten. Wij richten onze activiteiten en interactieve onderdelen dusdanig in dat onderling 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd. Ruimtes beschikken over desinfecterende handgel en/of mogelijkheid tot handen wassen. Op de locatie maken wij afspraken met de catering over de wijze waarop dranken, snacks en lunch worden geserveerd om besmettingsgevaar te voorkomen.  Deelnemers met gezondheidsklachten kunnen we helaas niet toelaten tijdens de training. Onze materialen, die wij tijdens een training inzetten, worden na gebruik ontsmet.

15 september – trainingsdag

Trainers: Scarlett Kwekkeboom-Janse en Bianca Noomen

Locatie: Hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21 Kloetinge

Programma

08.30 – 09.00: Ontvangst

09.00 – 12.15: Ontwikkel jouw kwaliteiten deel 1

12.30 – 13.30: Lunchpauze

13.30 – 17.00: Ontwikkel jouw kwaliteiten deel 2

17.00 – 18.00: Netwerkborrel

Informatie

ONTWIKKEL JOUW KWALITEITEN!

Een organisatie waarin je als team effectief samenwerkt, communiceert, besluiten neemt en acties tot uitvoering brengt. Het lijkt op het eerste gezicht misschien een droom. Maar jij kan met jouw kwaliteiten hier een grote bijdrage aan leveren. Weet jij hoe je jouw kwaliteiten optimaal kan ontwikkelen en inzetten?

Tijdens deze training staat de methode DISC centraal. DISC is een methode die inzicht geeft in hoe wij van nature handelen, reageren en communiceren. Ook wanneer de omstandigheden ongunstig worden. Hierdoor wordt duidelijk wat jou energie oplevert en wat energie kost. Maar je leert er ook de stijl van een ander te herkennen.

Voorafgaand aan de training vul je online een vragenlijst in van ongeveer 10 minuten. De resultaten hiervan ontvang je tijdens de training.  Met de vragenlijst krijgen we inzicht in jouw communicatiestijl.

Wat levert deze training jou op? Tijdens de training krijg jij inzicht in:

  • Jouw persoonlijke kwaliteiten;
  • De mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • De mogelijkheden om efficiënter samen te werken met collega’s;
  • Hoe jij effectiever kan communiceren;
  • Hoe jij bij kan dragen aan gezamenlijke doelen.
  • Tips om de DISC stijl bij anderen te herkennen.

Scarlett Kwekkeboom en Bianca Noomen begeleiden de training. Tijdens de training ontvang je onze Disc[-it] met alle benodigde materialen voor deze dag. Elke deelnemer krijgt tevens na afloop van de training een digitale rapportage van zijn/haar DISC profiel.

19 november – 10 jaar Secretaresse by the Sea

Locatie: Rabobank Walcheren Noord-Beveland, Lange Zelke 1 in Vlissingen

Wij vieren op donderdag 19 november graag samen met jou ons 10-jarig jubileum. Daarom hebben wij voor deze dag een speciaal programma samengesteld.

Programma

12.00: Ontvangst met lunch

13.00: Workshop: Wie DENK jij wel dat je bent?!

15.00: Pauze en verplaatsing naar Op & Top Zij

16.00: Trendpresentatie bij Op & Top Zij

17.00: Afsluiting en borrel

Informatie

WORKSHOP: WIE DENK JIJ WEL DAT JE BENT?!

Onder begeleiding van het Op & Top Zij team ga jij deze vraag zélf beantwoorden. Hoe? Door middel van deze interactieve workshop waarin mode, accessoires en make-up centraal staan!

Deze gezellige workshop gaat jou leren om eens lekker uit jouw comfortzone te stappen, gewoon ongegeneerd, want niks is te gek op mode gebied! Je maakt kennis met diverse modestijlen die ook geschikt zijn voor op kantoor en zakelijke bijeenkomsten.

Moet je dan je hele garderobe omgooien? Zeker niet! Maar het kan je zomaar eens op hele andere ideeën brengen. Als dit jou aanspreekt, dan is deze workshop zeker wat voor jou!

Na de workshop neemt Carla van Op & Top Zij je vol enthousiasme mee in de wereld van mode en organiseert samen met Eye Wish Opticiens en Mooi Parfumerie een trendpresentatie, speciaal voor jou! Een trendmoment gevuld met inspiratie om jouw ‘inner self’ te prikkelen en nog eens aandachtig naar jouw eigen stijl te kijken. Het blijft niet alleen bij kijken, je krijgt ook een aantal tools aangereikt om jouw stijl visueel te maken.

Van parfum tot aan je bril, je schoenen tot je jas, ze komen bij het uitdragen van jouw persoonlijke stijl allemaal van pas!