10 jaar Secretaresse by the Sea

In 2020 bestond Secretaresse by the Sea 10 jaar!

Al sinds 2010 bieden wij secretaresses, managementassistentes en backoffice medewerkers kennis en tools voor de persoonlijke ontwikkeling.
Helaas konden wij dit in 2020 niet met jullie vieren, vanwege COVID-19. Toch willen wij ons jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Daarom organiseren wij op 14 oktober 2021 een speciaal programma om ons jubileum alsnog met jou te vieren.

Programma 10 jaar Secretaresse by the Sea

L

14.00 uur: Ontvangst

L

14.30: Workshop Wie DENK jij wel dat je bent?!

L

16.30: Pauze en verplaatsing naar Op & Top Zij

L

17.00: Trendpresentatie bij Op & Top Zij

L

18.00: Afsluiting en borrel

Workshop: Wie DENK jij wel dat je bent?!

Onder begeleiding van het Op & Top Zij team ga jij deze vraag zélf beantwoorden. Hoe? Door middel van deze interactieve workshop waarin mode, accessoires en make-up centraal staan!

Deze gezellige workshop gaat jou leren om eens lekker uit jouw comfortzone te stappen, gewoon ongegeneerd, want niks is te gek op mode gebied! Je maakt kennis met diverse modestijlen die ook geschikt zijn voor op kantoor en zakelijke bijeenkomsten.

Moet je dan je hele garderobe omgooien? Zeker niet! Maar het kan je zomaar eens op hele andere ideeën brengen. Als dit jou aanspreekt, dan is deze workshop zeker wat voor jou!

Trendpresentatie 

 

Na de workshop neemt Carla van Op & Top Zij je vol enthousiasme mee in de wereld van mode en organiseert samen met Eye Wish Opticiens en Mooi Parfumerie een trendpresentatie, speciaal voor jou! Een trendmoment gevuld met inspiratie om jouw ‘inner self’ te prikkelen en nog eens aandachtig naar jouw eigen stijl te kijken. Het blijft niet alleen bij kijken, je krijgt ook een aantal tools aangereikt om jouw stijl visueel te maken.

Van parfum tot aan je bril, je schoenen tot je jas, ze komen bij het uitdragen van jouw persoonlijke stijl allemaal van pas!

Inschrijven

De investering voor dit volledig verzorgde programma bedraagt €97,50 exclusief btw.

Klik hier om jezelf in te schrijven.

info@secretaressebythesea.nl

06-58825897

Westhavendijk 13 4463 AD Goes